AHA Værter / Værtinder

KAN DU SKABE DEN GODE OPLEVELSE HVER AFTEN?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Vi tilbyder dig et spændende job i en professionel virksomhed, hvor kvalitet og service er nøgleordene. Vi er et spillested i topklasse, der ønsker at skabe hygge og nærvær omkring vores gæster. Når vi er på arbejde, er vores gæster i centrum, og vi forventer, at du kan tage ansvar og levere service i høj klasse. Du skal brænde efter at arbejde i et dynamisk team, og din personlige indsats skal gøre en forskel for såvel gæster som kollegaer. Du skal have overblik og kunne håndtere travlhed, og sammen med dit team spiller du en helt central rolle, der gør aha til et helt specielt sted at være.

Du skal byde vores gæster velkommen og introducere dem til stedet. Du motiveres af at give vores gæster den bedste oplevelse fra start til slut, og du kan levere service i topklasse. Det er din opgave at servicere gæsterne på gulvet, og du skal have øjne i nakken og være opmærksom. Du er ambitiøs omkring at tage dig af vores gæster, og du elsker at socialisere med alle slags mennesker.

Du skal være minimum 21 år for at søge stillingen, da dette er vores aldersgrænse. Din arbejdstid vil være i aften- og nattetimerne, fredage, lørdage og helligdage samt ved specielle lejligheder. 

Hvis du er interesseret i ovenstående og tænker, at dette kunne være noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning snarest.
 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Hurtigst muligt
Lokation: 7000, Fredericia, Denmark
Powered by Emply