AHA Bartendere

KAN DU MIXE DRINKS OG SERVERE DEM MED ET SMIL?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Vi tilbyder dig et spændende job i en professionel virksomhed, hvor kvalitet og service er nøgleordene. Vi er et spillested i topklasse, der ønsker at skabe hygge og nærvær omkring vores gæster. Når vi er på arbejde, er vores gæster i centrum, og vi forventer, at du kan tage ansvar og levere service i høj klasse. Du skal brænde efter at arbejde i et dynamisk team, og din personlige indsats skal gøre en forskel for såvel gæster som kollegaer. Du skal have overblik og kunne håndtere travlhed, og sammen med dit team spiller du en helt central rolle, der gør AHA til et helt specielt sted at være.

Du skal servicere gæsterne med drikkevarer og sørge for, at baren er fuldt udstyret. Du skal kunne mixe drinks og servere dem med et smil. Du skal være ambitiøs omkring dit job, og du motiveres af, at alt omkring dig er i orden, og hver detalje står skarpt. Du sætter en dyd i at levere den bedste service, og at være smilende og imødekommende falder dig helt naturligt. Du skal kunne bevare overblikket, også når der er fart på, og altid være klar med en hjælpende hånd.

Du skal være minimum 21 år for at søge stillingen, da dette er vores aldersgrænse. Din arbejdstid vil være i aften- og nattetimerne, fredage, lørdage og helligdage samt ved specielle lejligheder. 

Hvis du er interesseret i ovenstående og tænker, at dette kunne være noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning snarest.
 
 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Hurtigst muligt
Lokation: 7000, Fredericia, Denmark
Powered by Emply