AHA Barchef

Kan du skabe magi i baren?

Vil du være med fra starten og sætte dit præg på Fredericias nye spillested, AHA, og være en del af et energisk team, har du nu muligheden for at blive en af vores nye kollegaer.

Vi tilbyder dig et spændende ansvar i baren på AHA, måske Danmarks fedeste spillested, hvor kvalitet og service er nøgleordene. AHA er inspireret af de største kunstnere fra 80’erne og 90’erne og er på både indretning og musik en nutidig cocktail med et strejf af de gode gamle dage, hvor mobiltelefoner ikke fandtes, og man mødtes og kom hinanden ved. AHA fører os tilbage til tiden med livemusik med eget husorkester og kapelmester.

Vores gæster skal være i centrum, og vi forventer, at du kan tage ansvar og levere service i høj klasse. Du skal brænde efter at arbejde i et dynamisk team, og din personlige indsats skal gøre en forskel for såvel gæster som kollegaer. Du skal have overblik og kunne håndtere travlhed, og sammen med dit team har du en helt central rolle, der gør AHA til et helt specielt sted at være.

FOKUSOMRÅDER
  • Du vil være ansvarlig for at lede og motivere dit team af bartendere og værtinder
  • Du skal sikre dig, at dit team er tilstrækkeligt uddannet og løbende udvikler sig
  • Du er ansvarlig for at afholde diverse drinks- og servicekurser, og vi forventer, at du kender vores produktportefølje og kan sparre omkring videre udvikling af denne
Som barchef vil du være barens kerne. Du skal have en naturlig passion for at udvikle skræddersyede og sæsonbestemte cocktails inden for tidens trends, og du skal implementere innovative strategier for at forbedre produktivitet og salg. Du vil være en del af rekruttering og afvikling af barpersonale, og vi forventer, at du har erfaring med dette.

PERSONLIGE FÆRDIGHEDER
  • Du er selvmotiveret, organiseret og demonstrerer godt samarbejde
  • Du er proaktiv, udadvendt, veltalende og har gode manérer
  • Du besidder gode kommunikations- og lyttefærdigheder
Vi forestiller os, at du har minimum 5 års erfaring i restaurationsbranchen. Du har fremragende kvalifikationer inden for teamledelse og forstår at opretholde et højt niveau af fortrolighed. Du skal kunne gå i detaljen, socialisere dig med gæsterne og sørge for, at både du og dit team leverer service i topklasse. Vi er på jagt efter et individ, der ikke er bange for at sætte spørgsmålstegn ved normen og takle udfordringer.

Din arbejdstid vil primært være i AHAs åbningstid fredag og lørdag i aften- og nattetimerne samt ved specielle lejligheder. Derudover vil der være forberedende arbejde såsom ansættelser og udvikling.

Vi er med den rette kandidat åbne for at aflønne både fast eller pr. time. Det vigtige for os er, at vi finder den rigtige person til jobbet. Løn er efter kvalifikationer.

AHA henvender sig til det modne publikum og er et spillested i topklasse, der ønsker at skabe hygge og velvære omkring sine gæster. AHA kan huse knap 500 gæster, har en 05-bevilling og et samlet team på ca. 50 kollegaer, der spænder fra entré, garderobe og dørmænd til bartendere og værtinder.

Hvis du er interesseret i ovenstående og tænker, at dette kunne være noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning snarest.
 
Ansøg
Del i dit netværk
Frist: Hurtigst muligt
Lokation: 7000, Fredericia, Denmark
Powered by Emply